arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Upoznajte nas

Stvaramo ugodna i sigurna klimatizacijska i rashladna okruženja za naše kupce i partnere diljem svijeta.

Osiguravamo kontrolirane temperaturne uvjete za sve rezidencijalne, komercijalne i industrijske potrebe ugradnjom prilagođenih sustava prema specifičnim potrebama korisnika. Našu budućnost vidimo u razvoju inovativnih, fleksibilnih i održivih rješenja u području klimatizacije i rashladne tehnike koja unaprjeđuju poslovne procese naših kupaca i partnera.

icon calendar

Specijalisti za klimatizaciju i rashladnu tehniku od 1981.

icon people

Više od 180 djelatnika

icon warehouse

14.000 m2 prodajno skladišnih prostora u Adria regiji

icon pencil

Izrada rashladnih sustava po mjeri

icon snowflake

Proizvodnja rashladne opreme

icon hands

Preko 4.000 partnera

map illustration
MB Frigo Grupa prisutna je na tržištima diljem regije i Europe. Svoje prodajne centre ima u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani. Na ostalim tržištamo prisutnost ostvaruje putem partnera – distributera.
Prodajni centri

Specijalisti za klimatizaciju i rashladnu tehniku

Naša pokretačka snaga

MB Frigo Grupu čine ljudi koji svojim stručnim znanjem, željom za izvrsnošću i znatiželjom svakodnevno doprinose rastu i razvoju tvrtke te izvrsnim rezultatima poslovanja.

Pratimo trendove i inovacije na svjetskom tržištu klimatizacije i hlađenja, kontinuirano se educiramo i usvajamo nove tehnike kako bi korisnicima pružili proizvode i usluge najviših standarda kvalitete. Težimo stvaranju radnog okruženja u kojem naši zaposlenici osjećaju entuzijazam i visoku motivaciju prema izazovima tržišta gdje su beskompromisna kvaliteta i inovacije imperativ suvremenog poslovanja i jačanja konkurentnosti.