arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju

Sve za održavanje rashladnih i klimatizacijskih sustava na jednom mjestu.

Zastupamo poznate svjetske proizvođače te savjetujemo pri kupovini sredstava za čišćenje rashladnih i klimatizacijskih sustava.

Za vrhunski rad i dugovječnost vaših sustava odaberite kvalitetna sredstva za unutarnje i vanjsko čišćenje i dezinfekciju rashladnih i klima uređaja. Sredstva za čišćenje klimatizacijskih i rashladnih sustava mogu biti koncentrirani ili odmah spremni za upotrebu, u obliku pjene ili spreja za širok raspon primjena.

Uz redovito održavanje sustava:

  • uklonite neugodne mirise, bakterije, viruse, gljivice i plijesan, 
  • poboljšajte izvedbu uređaja,
  • njihovu energetsku učinkovitost,
  • te produžite vijek trajanja vaše opreme.

Neka vaša rashladna i HVAC oprema radi pouzdano i dugo uz naš izbor profesionalnih sredstava za čišćenje i dezinfekciju uređaja.

Uvozimo i distribuiramo cijeli spektar proizvoda za klimatizacijske i rashladne sustave:

S više od 14.000 m² prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom od 10.000 različitih artikala osiguravamo promptnu i sigurnu isporuku svih naših proizvoda u regiji.

U prodajnim centrima MB Frigo Grupe možete pronaći kompletan asortiman sredstva za čišćenje i dezinfekciju potreban profesionalnim instalaterima i serviserima te dobiti stručnu podršku našeg komercijalnog sektora za svakog početnika i profesionalca u klimatizaciji i hlađenju.