arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Odaberite jezik:

Hrvatski

Kako UVC generator može poboljšati kvalitetu zraka na radnom mjestu?

Osigurati visokokvalitetan zrak na radnom mjestu nikada nije bilo važnije.

Zbog izazova pandemije Covid-19, naučili smo da koristeći „pravu“ tehnologiju kojom ćemo odgovoriti na današnje standarde uistinu čini razliku u održavanju kvalitete i čistoće zraka u zatvorenim prostorima.

Zaposlenici diljem svijeta nerado se vraćaju u svoje službene urede. Fleksibilnosti rada od kuće potaknula je mnoge da nastave raditi iz svojih domova. Ipak zaposlenici se sve više vraćaju u urede, a time  raste i svijest o važnosti  kvalitete zraka te je neophodno osigurati dobre klimatizacijske uvjete za njihov povratak na radno mjesto.

Haier i Maxon sustavi klimatizacije koriste najsuvremeniju tehnologiju, jednostavni su za instalaciju, a ujedno pružaju maksimalnu pouzdanost i udobnost uz najnižu razinu buke. Uz standardne značajke kao što je WiFi modul, Haier i Maxon klima uređaji uključuju i vrhunske (premium) značajke poput inovativne tehnologije UVC generatora.

Pročišćeni zrak

Neovisnim laboratorijskim testom koji je provela vodeća svjetska istraživačka organizacija Texcell S.A., potvrđeno je da Haier UVC generator može pomoći u inhibiranju čestica Covid-19 za 99,998%.

Postavljen blizu ulaza zraka, UVC generator sterilizira zrak koji cirkulira klima uređajem.  Zrak koji uđe u klima uređaj izravno je izložen UV-C zrakama koje eliminiraju sve opasnosti koje se nalaze u zraku poput virusa, bakterija i sl. Haier UVC generator također sterilizira unutrašnjost unutarnje jedinice u standby načinu rada.