arrow Tražite rješenje za vašu industriju ili imate tehnički problem kojeg trebamo rješiti?

Hoteli

Kompletno rješenje klimatizacije i hlađenja za hotele.

Prilagođeni sustavi vrhunske kvalitete za visoke energetske uštede i niske operativne troškove u hotelskim objektima. Osigurajte preciznu kontrolu sustava, visoku kvalitetu zraka i sigurno skladištenje prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Uz ugodnu sobnu temperaturu i kontinuiran dotok svježeg zraka, dovoljne količine tople vode za goste tijekom dana i noći te kvalitetnu gastronomsku ponudu pružite vašim gostima maksimalnu udobnost i zadovoljstvo.

Suvremena klimatizacija hotela

Hoteli su specifična vrsta objekta obzirom da je potrošnja energije promjenjiva tijekom godine i ovisi o popunjenosti smještajnih kapaciteta. Većina hotela ima više kategorija soba i objekata s različitom namjenom i individualnim potrebama za klimatizacijom i rashladnom tehnikom: recepcije i predvorja, konferencijske dvorane, blagovaonice, restorani, kuhinje, skladišta, bazeni, wellness i hotelske sobe. Stoga je za pojedina operativna područja potrebno pronaći fleksibilno i optimalno energetsko rješenje.

Odabir adekvatnog rješenja i opreme za hlađenje, grijanje i ventilaciju od iznimne je važnosti za vlasnike i management hotela. Pravim odabirom, svojim gostima možete pružiti savršenu udobnost i zadovoljstvo, a zauzvrat očekivati visoku ocjenu hotela i ponovnu rezervaciju smještaja u budućnosti.

Moderni klimatizacijski sustavi nude korisniku individualnu regulaciju temperature za prostore poput hotelskih soba, odvlaživanje i filtriranje zraka uz nisku razinu buke u svim hotelskim zonama.

Rashladne komore za kuhinje i skladištenje

Kod upravljanja specifičnim prostorima poput skladišta prehrambenih proizvoda i kuhinja, potrebna su pametna i ekološki prihvatljiva HVAC rješenja. MB Frigo modularne rashladne komore plus i minus režima, širokog raspona hlađenja i izvrsne izolacije, idealan su odabir za očuvanje kvalitete prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Naši odjeli inženjeringa klimatizacije i hlađenja osiguravaju cjelokupno rješenje:

  • konzultacije u pripremi projekata kao i u svim fazama razrade projekta
  • stručna pomoć pri odabiru optimalnog rješenja
  • stručno savjetovanje pri odabiru opreme
  • brza isporuka opreme u traženom roku
  • servisna i tehnička podrška pri montaži i puštanju u pogon
  • stručno savjetovanje i tehnička podrška prilikom održavanja montirane opreme

MB Frigo Grupa ima preko 40 godina iskustva u području klimatizacije i hlađenja te sa stručnim timom osigurava kvalitetno rješenje u prostorima različitih namjena u cjelokupnom projektu ili u pojedinoj fazi izvedbe projekta. Dugogodišnja suradnja s poznatim svjetskim proizvođačima iz područja klimatizacije i rashladne tehnike osigurava široku paletu proizvoda, dostupnost i brzu isporuku.