Svaki tjedan poklanjamo …

Svaki tjedan poklanjamo …

Ovo ljeto nemoj se brinuti jer osvježenje stiže na tvoja vrata. Prijavi se na MB Frigo natječaj u kojem svaki tjedan poklanjamao Haier jedan (model Tibio). 

Svaki tjedan biramo najbolji opis za Haier klima uređaje – Zbog čega bi željeli imati Haier klima uređaj? Sve infomacije brandu Haier i modelima možete pronaći na sljedećim linkovima:

 • Haier katalog – link 
 • Haier No.1 u svijetu – link
 • 99,9% pročišćen zrak – link

Svaki tjedan poklanjamo Haier jedan!

Za više infomacija kontaktirajte:
T: +387 (0) 33 762 111
M: info@mbfrigo.ba

Uslovi i pravila nagradne igre “Svaki tjedan poklanjamo Haier jedan

 1. Podaci o organizatoru nagradne igre:

Organizator nagradne igre pod nazivom » Svaki tjedan poklanjamo Haier jedan « (u nastavku: nagradna igra) je kompanija MB FRIGO klima i hlađenje d.o.o., Blažujski drum 4, 71000 Sarajevo (u nastavku: organizator).

 1. Svrha nagradne igre

Svrha nagradne igre je promocija robne marke »Haier«. Nagradna igra traje 25.6.2020. do (uključujući) 23.7.2020.

 1. Sudionici

Sudionici u nagradnoj igri mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u BiH. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici firme MB FRIGO klima i hlađenje d.o.o., članovi njihove uže porodice (supružnik, vanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje na bilo koji način izravno sudjeluju u organizaciji nagradne igre. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri samo uz svoje osobno ime.

 1. Način sudjelovanja

Sudionici u nagradnoj igri sudjeluju ispunjavanjem online obrasca na web stranici www.mbfrigo.ba sa sljedećim podacima: ime, broj mobilnog telefona, e-mail i opis recenzije klima uređaja Haier Tibio prema podacima dostupnim na istoj web stranici. Svaki pojedinac može sudjelovati u nagradnoj igri samo jednom.

 1. Vrijeme trajanja nagradne igre

Nagradna igra provodi se na području Bosne i Hercegovine i traje od 25.6.2020. do (uključujući) 23.7.2020.

 1. Nagradni fond

4 x Haier Tibio 3,5 kW (KM=529,00)

Nagrade se ne mogu zamijeniti niti se može tražiti novčana protuvrijednost. Nagrade se mogu prenijeti trećim osobama.

 1. Određivanje dobitnika i obavještavanje dobitnika

Odabir dobitnika nagrada odvijat će se svake srijede tokom 4 sedmice (1. jula 2020., 8. jula 2020., 15. jula 2020., 22. jula 2020.). Pobjednika će kontaktirati osoblje MB FRIGO klima i hlađenje d.o.o. najkasnije jedan dan nakon izbora pobjednika.

 1. Preuzimanje nagrade

Uslov za preuzimanje nagrade je da sudionici ispunjavaju uslov iz članka 3. te da se slažu s Pravilima i uslovima sudjelovanja u nagradnoj igri. Nagrada se preuzima u prodajnom centru MB Frigo na adresi Blažujski drum 4, 71000 Sarajevo.

 1. Zaštita osobnih podataka

Svi osobni podaci prikupljeni od dobitnika nagradne igre čuvaju se u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Sudionici nagradne igre izričito se slažu da organizator nagradne igre njihove osobne podatke koristi za potrebe nagradne igre “Svaki tjedan poklanjamo Haier jedan” i za svoje prodajne aktivnosti (informiranje o proizvodima, uslugama, nagradnim igrama te drugim svojim promotivnim aktivnostima).

Sudionik nagradne igre ili njegov zakonski zastupnik mogu pismeno otkazati svoju saglasnost za korištenje osobnih podataka  za prodajne aktivnosti organizatora porukom na e-adresu info@mbfrigo.ba Organizator i tehnički izvođač garantuju brisanje podataka najkasnije 15 dana od primitka obavijesti o otkazivanju saglasnosti.

Dobitnik organizatoru nagradne igre izričito dozvoljava objavu svojih osobnih podataka u sredstvima javnog informisanja i na internetu s ciljem informisanja o rezultatima igre, odnosno preuzimanja nagrade.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionici potvrđuju da su upoznati s Pravilima nagradne igre, da ih prihvaćaju i da se slažu s njima. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća ova pravila vrijede kao primarna u odnosu na eventualne druge objave u printanim i elektronskim medijima ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuju isključivo organizator ili tehnički izvođač.

 1. Dostupnost pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre objavljena su na web stranici www.mbfrigo.ba dostupna svim sudionicima tokom trajanja nagradne .

 1. Ostale odredbe

Organizator neće uvažiti zakašnjele, nepotpune ili pogrešno ispunjene prijave za nagradnu igru. Odluke organizatora i tehničkog izvođača nagradne igre o svim pitanjima vezanima uz nagradnu igru su konačne i vrijede za sve sudionike.

Organizator nagradne igre i tehnički izvođač zadržavaju pravo izmjena ovih pravila ako to zahtijevaju pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. O svim eventualnim promjenama pravila sudionici će biti obaviješteni objavom na web stranici www.mbfrigo.ba  Nastavak sudjelovanja u nagradnoj igri nakon objave eventualnih promjena pravila znači da sudionik prihvaća i slaže se s promjenama.

Za sve eventualne sporove nastale tijekom trajanja nagradnog natječaja “Svaki tjedan poklanjamo Haier jedan” koje nije moguće riješiti sporazumno, nadležan je Općinski sud u Sarajevu.

Pravila vrijede od 25.6.2020.

Organizator nagradne igre:

MB FRIGO klima i hlađenje d.o.o.

 

1. jula 2020. 

Dobitnik – Marina Ganija (Sarajevo)

“Haier je NO. 1 u svijetu što je dokazao sa svojim odličnim funkcijama i optional benefitom za 99,9% pročišćen zrak. I zato što za svoju obitelj biram samo najbolje, a u Haier sam se danas baš zaljubila :)”

8.7. jula 2020. 

Dobitnik –Anja Stojkić (Mostar)

“Klima mi je ispustila najtužniji mogući zvuk kad sam je neki dan pokušala upaliti i oborila osigurač. Majstor kaže kompresor. Novčanik kaže plakanje. Mostarsko ljeto kaže 40°C. A šef je baš ovaj tjedan odlučio da radim od kuće, jer… korona. Haier bi dobro došao da kućno-radnu saunu pretvori u kul prostor za rad i uživanciju. “

15.7. jula 2020. 

Dobitnik –Bogdan Krnojelac (Banja Luka)

“Haier zato sto ste najbolji u svakom pogledu.Imate savršene klina uredjaje,po pitanju funkcionalnosti, mogučnosti,dizajnu i ono što se danas posebno traži cistoči zraka. Nadam se da ču i ja postati dio najbolje ekipe. Big pozdrav.”

 

22.7. jula 2020. 

Dobitnik –Adnan Alić (Konjic)

“Volio bi da svoj stan pretvorim u ugodan boravak bilo to u ljetnim ili zimskim danima, jer sam čuo da je Haier klima top… .”

 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree