Haier klima uređaji – grijanje po zimi

Haier klima uređaji – grijanje po zimi

Želite uštedjeti na grijanju ove godine? Haier klima uređaji predstavljaju najidealniji najkomforniji način grijanja uz pomoć napredne inverterske tehnologije.

Svake godine proizvođač Haier radi na unapređenju tehnologije kako bi svojim korisnicima omogućio što učinkovitiju udobnost u njihovim domovima.

Kako klima uređaj grije?

Podešavanjem na funkciju grijanje uključuje se obrnuti rad klima uređaja od funkcije hlađenja. Kada klima hladi, onda vanjska jedinica ispuhuje vrući zrak, a unutarnja jedinica hladni zrak. U funkciji grijanja radi obrnuto – vanjska jedinica ispuhuje hladni zrak, a unutarnja jedinica topli zrak po podešenoj temperaturi.

Što je potrebno da bi kvalitetno zagrijali stan od 50 m2

Za kvalitetno grijanje potreban vam je jedan klima uređaj od 5kW ili dva klima uređaja od 2,5 kW (sve ovisi o rasporedu).

Koje su pogodnosti grijanja uz HAIER klima uređaje:
  • ušteda električne energije
  • brzo postizanje željene temperature
  • očišćeni zrak od bakterija, virusa, prašine, dima cigarete, peludi i ostalih alergena

Preuzmite
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree