Što nas pokreće

Mi smo specijalisti za klimatizaciju i hlađenje koji iza sebe imaju preko 35 godina iskustva.

Svakom zadatku pristupamo individualno, fokusirajući se na kvalitetu i izvrsnost na čijim temeljima se gradila MB Frigo Grupa. Vizija nam je zadržati poziciju lidera na tržištu klimatizacije i hlađenja u Hrvatskoj i regiji te proširiti poslovanje izvan regije na temelju stručnog znanja, kvalitete i izvrsnosti. Vidimo se u budućnosti kao pokretača inovativnih procesa u području rashladne opreme kao i klimatizacije Europi.

Pokreću nas naši kupci, partneri i suradnici, koji od MB Frigo grupacije očekuju vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluge koja im omogućava uspješnost u njihovom području.

Pokreću nas trendovi i inovacije na svjetskom tržištu klimatizacije i hlađenja, zbog kojih se kontinuirano educiramo i usvajamo nove tehnike.

Danas MB Frigo Grupa ima 7 centara u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani. Ima više od 100 brandova koje zastupa na tržištu Hrvatske i regije. Tim MB Frigo Grupe čine djelatnici koji su sa svojim stručnim znanjem, izvrsnošću i znatiželjom doprinijeli izvrsnim rezultatima poslovanja.