Haier Flair Plus specijalist za sterilizaciju zraka

Haier Flair Plus specijalist za sterilizaciju zraka

Znate li da zrak u zatvorenim prostorima može biti dvostruko zagađeniji od vanjskog zraka? U zatvorenim prostorima provodimo najviše vremena te kvaliteta zraka koji udišemo izravno utječe na naše zdravlje.

Zagađeni zrak izvana ulazi u uredske prostorije ili naš dom kroz prozore i vrata, ali i kroz ventilaciju. Sa zrakom u prostor dolaze i štetne čestice od ispušnih plinova, čađe, prašine, peludi, itd. U većim gradovima, pogotovo u područjima s frekventnijim prometom, zrak je još zagađeniji.

Gdje se nalazi izvor onečišćenja zraka u našem domu? Izvora je mnogo, a najčešće su to: kemikalije iz sredstava za čišćenje i pranje rublja, dlake kućnih ljubimaca, alergeni koji se nalaze u biljkama i prašini, plinovi iz upaljenih kućnih aparata, vlaga iz kupaonica, formaldehid sa namještaja, tkanina i nekih laminata, stari tepisi koji su idealna podloga za grinje i bakterije. Svi navedeni zagađivači potencijalna su opasnost za zdravlje jer narušavaju kvalitetu zraka koji nerijetko udiše i cijela obitelj.

 

Brinem o kvaliteti zraka koji udiše moja obitelj

Loša kvaliteta zraka može biti posebno štetna za ranjive skupine poput djece, starijih osoba i onih sklonih raznim alergijama. Zanimljiva je činjenica da djeca provode gotovo 90% svog vremena u zatvorenom prostoru, a više od trećine tog vremena igraju se i spavaju u svojim spavaćim sobama. Kako bi uklonili štetne čestice zraka iz dječjih soba, Haier je osmislio više inovativnih funkcija koje steriliziraju ne samo zrak, već i sam klima uređaj.

Funkcija NANO-AQUA ionizacija omogućava udisanje čistog i svježeg zraka i u zatvorenom prostoru. Uništava gotovo sve štetne čestice u zraku:  mikročestice prašine, bakterije, viruse i alergene poput peludi i grinja, s učinkovitošću većom od 97,5%. Ljeti klima uređaj ugodno rashlađuje prostor i istovremeno brine o kvaliteti zraka u domu.

Djeca udišu više onečišćenja iz zraka po jedinici tjelesne težine od odraslih osoba pa je time i utjecaj na zdravlje djeteta puno izraženiji nego kod odraslih. Loša kvaliteta zraka može dovesti do preopterećenosti dječjeg organizma pa se mogu javiti simptomi poput kašlja, nervoze, umora, glavobolje i dr. Zdravstveni djelatnici preporučuju održavanje temperature u dječjoj sobi između 20 i 22 stupnja uz vlažnost od oko 50%.  Nano-aqua ionizator povećava količinu negativnih iona u zraku što značajno poboljšava kvalitetu zraka koja se udiše u prostoriji. Ioni učinkovito zadržavaju optimalnu vlažnost zraka kako bi naša koža bila glatka i sjajna.

Ne želim bakterije i viruse na svom klima uređaju

Prema neovisnom istraživanju, bakterije i virusi ne mogu preživjeti na temperaturi od 56 °C (duže od 30 minuta). Novi Haierov model klima uređaja Flair Plus specijalist je za sterilizaciju zraka i unutarnje jedinice klima uređaja. 56 °C sterilizacija funkcija je koja ubija bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56 ° C tijekom 30 minuta. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, cijela unutarnja jedinica klima uređaja se sterilizira, a virusi i mikroorganizmi iznutra ubijaju.

Želim osjetiti prirodni povjetarac u domu

Nakon dolaska pandemije, tehnologija čišćenja i sterilizacije zraka klima uređaja ubrzano se nadograđivala kako bi zadovoljila rastuće potrebe korisnika diljem svijeta za pročišćenim i svježim zrakom u zatvorenim prostorima. Još jedna Haier-ova funkcija Low wind uspjela je osigurati svojim korisnicima brzo postizanje željene temperature i svježeg dotok prirodnog zraka bez negativnog efekta propuha. Bezvremenski dizajn modela Flair Plus uklapa se u sve stilove interijera, njegova visoka ušteda energije A+++ i inovativne funkcije za zdrav zrak čine ga savršenim izborom za one koji žele klimu koja ljeti ugodno hladi uz osjećaj prirodnog povjetarca.

Početkom 2020. brand Haier dobio je svjetsku potvrdu od neovisne agencije za istraživanje svjetskog tržišta Euromonitor International za najučinkovitije antialergijsko djelovanje klima uređaja  –Allergy-Free Tick-Mark Certificate i postao najprodavaniji brand klima uređaja u kategoriji sterilizacije zraka.

Pošalji upit za Haier Flair (BIH)