Toshiba

TOSHIBA – Leading Innovation Sukladno ovom sloganu, TOSHIBA investira u ekološki prihvatljivu tehniku i učinkovitost.

Priča o Toshibi je iznenađujuća i intrigantna. Sve je počelo prije stotinjak godina kada je Japan bio živopisna enigma željna industrije. Električna struja bila je novo otkriće, i 1899. godine Japan je bila zemlja koja je prva proizvela strujnu opremu pod imenom Tokyo Electric Company.

Toshiba se uspješno počela širiti u Europu, Sjevernu Ameriku i Bliski istok. 70-tih godina Toshiba je izrasla u modernu multinacionalnu tvrtku sa širokim asortimanom te proizvodnjom diljem svijeta.

TOSHIBA – Leading Innovation Sukladno ovom sloganu, TOSHIBA investira u ekološki prihvatljivu tehniku i učinkovitost. Zato uređaji tvrtke TOSHIBA već skoro 70 godina slove među najučinkovitije uređaje na tržištu. Jedinstvene tehnologije osiguravaju optimalne uvjete uz niske troškove rada.

Više podataka pronađite na  www.toshiba.hr

ODRAĐENI PROJEKTI S PROIZVOĐAČEM
project-img

Hotel „Omorika“ (HRV)

Zahvaljujući raznovrsnosti svoje ponude, MB Frigo Grupa i Toshiba mogu ponuditi rješenja za najrazličitije situacije i zahtjeve, pri čemu je sve ostvarivo, bez obzira na to radi li se o klimatizaciji hotela, ureda, doma ili pak velikih građevinskih kompleksa, poput bolnica, trgovačkih centara i sl.

Više

Sarajevo

T: +387 (8) 33 762 111
F:+387 (8) 33 762 112
info@mbfrigo.ba

Blažujski drum 4
71000 Sarajevo
BiH