Embraco

EMBRACO je tvrtka specijalizirana za rješenja u hlađenju i svjetski lider na tržištu hermetičkih kompresora. Naša misija je pružiti inovativna rješenja za bolju kvalitetu života, uvijek usredotočeni na tehnološke izvrsnosti i održivosti.

Osnovan u Joinville (SC), u južnom Brazilu, Embraco je počeo proizvoditi 1974 god. U početku usredotočen za opskrbu Brazilske hladioničke industrije, koja se u to vrijeme oslanjala na uvozne kompresore. Tijekom sljedećeg desetljeća, prodaja se proširila na pet kontinenata. U očekivanju ekonomske globalizacije u ranim 1990-ih, EMBRACO je pokrenuo proces otvaranja proizvodne baze izvan Brazila i posljedičnog širenja svojih globalnih prodaje u svrhu konsolidiranja svog globalnog vodstva.

Osim rasponu od kompresora, Embraco također proizvodi u svojim proizvodnim jedinicama – koje se nalaze u Brazilu, Italiji, Kini i Slovačkoj – električne komponente, lijevano željezo i kompletne sustave hlađenja – za dom i komercijalnu upotrebu. Tvrtka također proizvodi elektroničke komponente, koji se koriste u optimizaciji aparata.

Tehnološko vodstvo, operativna izvrsnost i održivost su neki od stupova koji osiguravaju EMBRACO prednost nad drugim važnim tvrtkama na svjetskom tržištu. Njezini proizvodi se sada smatraju favoritima od strane velikih automobila i vodećih proizvođača kućanskih aparata.

EMBRACO U BROJEVIMA

  • kapacitet za proizvodnju više od 30 milijuna kompresore godišnje. U Brazilu je do sada proizvedeno 300 milijuna kompresora do 2010
  • U 39 godina poslovanja, EMBRACO ima tržište proizvoda u više od 80 zemalja
  • Danas EMBRACO izravno zapošljava oko 9600 ljudi u šest zemalja (Brazil, Kina, Italija, Slovačka, SAD i Meksiko)
  • EMBRACO već je dobio ukupno 1,030 patenata
  • Tim od oko 450 inženjera i tehničara rade zajedno, tražeći rješenja za vodeće svjetske proizvođače rashladnih proizvoda, domaćih i komercijalnih

Sarajevo

T: +387 (8) 33 762 111
F:+387 (8) 33 762 112
info@mbfrigo.ba

Blažujski drum 4
71000 Sarajevo
BiH