Clivet

Clivet je vodeća europska tvrtka koja dizajnira, proizvodi i distribuira sisteme za klima uređaj, grijanje, svježi zrak i pročišćavanje uz širok spektar rješenja za stambene, komercijalne i industrijske potrebe.

Osnovao ju je Bruno Bello u Feltre, Belluno u 1989, koji je već radio u sektoru klima uređaj, tvrtka je započela sa svojim aktivnostima proizvodnjom rashladnih agregata i toplinskih pumpi. Tijekom tih posljednjih 20 godina Clivet je razvio inovativnu paletu proizvoda i sustava posvećena potrebama različitih tipova ugradnje, postavši lider u nekim važnim segmentima tržišta klima uređaj, kao što su trgovački centri, multipleks kina, bolnice, vrlo prometna područja i komercijalnu upotrebu u cjelini.

Kao i danas, grupa zapošljava 550 radnika u Italiji i 300 u inozemstvu. Clivet ima sedam podružnica: u Engleskoj, Španjolskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Arapski Emirati i Rusija. Dvije proizvodne lokacije, jednu u Italiji i jednu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.Distribucijske mreže može računati na četrdeset agencija u Italiji i pedeset distributera u inozemstvu.

Misija
U dvadeset godina djelovanja, Clivet je definirano europsku ponudu za “Udobnost”, projekt koji čini održivu udobnost, individualno blagostanje i dobrobit okoliša svojom misijom. Clivet – Europski put za Udobnost.

ODRAĐENI PROJEKTI S PROIZVOĐAČEM
project-img

Automat klub (HRV)

Automat klub Rebuy Stars Zagreb je daleko najveći automat klub u Hrvatskoj ukupne površine više od 4000 m2.

Više
project-img

Klimatizacijski i ventilacijski sustavi (HRV)

Najmoderniji klimatizacijski i ventilacijski sustavi u novom noćnom klubu „Central“ u Splitu

Više

Sarajevo

T: +387 (8) 33 762 111
F:+387 (8) 33 762 112
info@mbfrigo.ba

Blažujski drum 4
71000 Sarajevo
BiH