Schneider Electric

Tvrtka UNIFLAIR osnovana je 1988. i vrlo brzo je postigla značajan uspjeh i učvrstila svoju poziciju diljem svijeta kao vodeći proizvođač klima uređaja za tehnološke prostore i dvostrukih podova.

Neprestani rast i razvoj dovodi do profita od preko 62 miliona eura u 2001. godini.

Prema zahtjevima tržita Schneider Electric danas distribuira svoje prozvode diljem svijeta u ukupno 60 zemalja. Kako bi zadovoljili ukupnu potražnju proizvodni pogoni narasli su na 22 tisuća m2. Schneider Electric je razvio samostalni Centar za razvoj tehnologija uključujući i centar za obuku, konferencijski centar te veliki showroom.

Za Schneider Electric osnova razvoja je inovativnost. Odvajanja za istraživanja su u porastu kako bi se uspio zadržati neprestani trend usavršavanja proizvoda. Organizacija rada u skladu je s certifikatom ISO 9001.

Sarajevo

T: +387 (8) 33 762 111
F:+387 (8) 33 762 112
info@mbfrigo.ba

Blažujski drum 4
71000 Sarajevo
BiH

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree