Refco

REFCO je švicarska kompanija osnovana 1972. godine i uspješno se razvila iz male kompanije u svjetski priznato ime kada je riječ o alatima te priboru i komponentama za potrebe sektora klimatizacije i hlađenja.

Od samih početaka pa tako i danas REFCO razvija proizvodnju vrlo visoke švicarske kvalitete. Osnovna prednost tvrtke REFCO je što prihvaća ideje krajnjih korisnika koji sigurno na najbolji mogući način mogu procijeniti vrijednost proizvoda u upotrebi. Osluškujući korisnike tijekom godina širio se asortiman robe pa na taj način i broj zadovoljnih korisnika koji su prepoznali REFCO kvalitetu.
REFCO nudi kompletan asortiman alata za klimatizaciju i hlađenje koji će zadovoljiti potrebe svakog servisera, kako za potrebe malih tako i velikih sistema.

ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE

Sarajevo

T: +387 (8) 33 762 111
F:+387 (8) 33 762 112
info@mbfrigo.ba

Blažujski drum 4
71000 Sarajevo
BiH

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree