EliWell

Eliwell je radi u industriji hlađenja i klimatizacije od 1980.

U tvornici u Belluno Eliwell razvijaju se i proizvode kontroleri i upravljački sustavi za hlađenje jedinica koje se koriste u komercijalne i industrijske svrhe.

Eliwell je također specijalist u proizvodnji kontrolera za klimatizacijske sustave, surađuje s velikim europskim proizvođačima unutar ove industrije. Osim svojih proizvoda, karakterizira ih visoka kvaliteta i pouzdanost za sve vrste aplikacija, Eliwell ima odličnu reputaciju za pažnju i standarde usluga koje nudi svojim kupcima. To pokazuje kroz prilagođena rješenja i posebne konzultantske usluge koje nudi svojim kupcima tijekom procesa instalacije i specifikacije.

Eliwell pripada Invensys Group, koja posluje u preko 60 zemalja u svijetu, dijeleći istu misiju i vrijednosti.
Povijest Eliwell-a, gotovo 30 godina, označen je dugi niz uspješnih dostignuća, razvijajući neke od najpopularnijih proizvoda u industriji. Sa svojim odjelom “Istraživanje i razvoj”, koji predstavlja centar izvrsnosti unutar Invensys, Eliwell ima front-line ulogu u razvoju rješenja za klimatizaciju i hlađenje.

Sarajevo

T: +387 (8) 33 762 111
F:+387 (8) 33 762 112
info@mbfrigo.ba

Blažujski drum 4
71000 Sarajevo
BiH

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree