Carel Adriatic

Carel Adriatic

Internacionalna kompanija Carel u četvrtak 3.11.2016. je u labinskoj poduzetničkoj zoni Vinež otvorila novi proizvodni pogon Carel Adriatic na 90 tisuća kvadrata. Svečano otvorenje uveličali su i Luigi Rossi Luciani, predsjednik Grupe Carel, Luigi Nalini, upravitelj Grupe Carel te Mirco Cauz, generalni direktor za Carel Središnju i Južnu Europu.

Gospodin Luigi Rossi Luciani informirao je da trenutačno u proizvodnom pogonu kompanije Carel Adriatic radi 60-ak radnika, a planira se da će u konačnici broj narasti za još 110. Carel Adriatic omogućuje Grupi povećanje proizvodnih kapaciteta u Europi te efikasniju distribuciju vlastitih proizvoda. Kompanija Carel posjeduje tri pogona u Italiji te imaju pogone imaju u Kini, Brazilu i Sjedinjenim Američkim Državama a od sada i u Hrvatskoj. U njima zapošljavaju ukupno 1.100 radnika.

MB Frigo Grupa je ekskluzivni zastupnik Carel proizvoda u Hrvatskoj i regiji. Uz široki asortiman Carel proizvoda osigurava i cjelokupnu podršku pri odabiru, kupovini ili sudjelovanju na različitim projektima.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree